Kaartverkoop HOFtheater Raalte start binnenkort en vooruitblik op programma

Het HOFtheater begint op 11 mei met de voorverkoop voor HOFgenoten en op 18 mei met de vrije verkoop. Tevens het programma voor komende week.

Interessant? Deel het artikel

hoftheater
Slagerij van Kampen © Ronald du Chatinier

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gaat binnenkort van start (11 mei voorverkoop voor HOFgenoten en 18 mei start vrije verkoop) en daarom organiseert het HOFtheater weer de jaarlijkse HOFtheaterTIPavond. Op maandag 9 mei om 20:15 uur staan verschillende live artiesten klaar om een voorproefje te geven en wordt er van alles verteld over wat er in 22-23 allemaal te zien zal zijn. De tip van de sluier wordt opgelicht …

Vrijdag 6 mei – 20:15 uur

Hendrik Jan Bökkers – Thuus he’j ook niks te lachen!
Hendrik Jan Bökkers staat al zijn hele leven op de planken en verwierf in het oosten des lands faam als gitarist van Jovink en de Voederbietels. Met zijn eigen band Bökkers speelt hij vanaf 2007 in heel Nederland de planken uit het podium, en niet zonder succes. (uitverkocht)

Zaterdag 7 mei – 20:15 uur

Slagerij van Kampen – Rhythm of Life
Met de hartverwarmende energie van de bandleden, indrukwekkende set-ups, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums is Slagerij van Kampen een fenomeen van wereldformaat geworden. Kaarten kosten €28,50

Maandag 9 mei – 20:15 uur

HOFtheaterTIPavond
Het is de hoogste tijd om een blik te werpen op het nieuwe theaterseizoen. Op woensdag 18 mei a.s. om 18:00 uur start de verkoop voor alle voorstellingen voor 22-23 (verkoop voor HOFgenoten start op woensdag 11 mei om 18:00 uur)

Op de HOFtheaterTIPavond komen verschillende artiesten live laten horen/zien wat zij het komende jaar gaan doen, zij geven een zogeheten ‘voorproefje’ op het nieuwe seizoen. Voor die artiesten start de verkoop gelijk die avond al. Ook wordt er veel verteld over de voorstellingen die in de toekomst te zien zijn in het HOFtheater. Na afloop proosten we alvast op het nieuwe theaterseizoen. Kaarten kosten €10,- inclusief koffie vooraf/drankje na afloop.

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie hier.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.