Derde coronaprik voor patiënten met een afweerstoornis

Deventer Ziekenhuis heeft uitnodigingen verstuurd naar patiënten met een afweerstoornis die in aanmerking komen voor een derde coronaprik. Met deze uitnodiging kan de patiënt bij de GGD een afspraak maken voor de vaccinatie.

Geen link naar partner

Interessant? Deel het artikel

Fotocredit: GGD IJsselland
Fotocredit: GGD IJsselland

De twee al gegeven vaccinaties tegen COVID-19 werken zeker ook bij mensen met een afweerstoornis, maar soms minder goed. Omdat corona voor deze groep zeer risicovol kan zijn, krijgen een aantal patiënten nu een uitnodiging voor een derde prik.

Kom jij hiervoor in aanmerking? Je krijgt dan een vaccinatie met een mRNA vaccin Pfizer of Moderna. Dat kan een ander merk vaccin zijn dan de eerder gekregen vaccinaties. Voor een afspraak kun je contact opnemen met de GGD.

Meer weten?

Op de website van het RIVM staan veelgestelde vragen en antwoorden over de derde vaccinatie voor mensen met een afweerstoornis.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *