Laatste berichten Lichaam

Evenement | Geest | Genieten | Lichaam | Meedoen | Zingeving

Dagworkshop Stembevrijding bij Isis Sofia in Dalfsen (Ov)

Redactie | 21 mei 2024
Genieten | Goede zorg voor iedereen | Lichaam | Onderwijs | Yoga

Yogapad biedt yogalessen in Heino en Zwolle

Lichaam | Meedoen

Beweegbingo in Bibliotheek Raalte

Berichten | Energie | Gezondheid | Lichaam

Dag van de slaap

Genieten | Lezing | Lichaam | Zingeving

Lezing over zweethut ceremonie in Dalfsen

Meer berichten

isis sofia jacky stembevrijding

Dagworkshop Stembevrijding bij Isis Sofia in Dalfsen (Ov)

“Bevrijd jezelf via je eigen unieke zingende stem” Dit kan op 14 juni bij Centrum Isis Sofia met de workshop ‘Stembevrijding en Stemhealing’ door Jacky Peeters.

Lees verder »

Yogapad biedt yogalessen in Heino en Zwolle

Yogapad is gespecialiseerd in Raja Yoga. Raja betekent klassiek of koninklijk. In de Hatha Yoga Pradipika (oud geschrift, een soort yogabijbel) staat dat je enkel Raja Yoga kunt bereiken door het beoefen van Hatha Yoga. 

Lees verder »

beweegbingo bibliotheek

Beweegbingo in Bibliotheek Raalte

Wie zegt dat bewegen niet leuk kan zijn? Ontdek het zelf met de speciale Beweegbingo van Sportbedrijf Raalte op donderdagmiddag 2 mei in de Bibliotheek Raalte! Er staat ook een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij klaar.  

Lees verder »

Dag van de slaap

Afgelopen vrijdag bleek het de Internationale Dag van de Slaap te zijn. Precies op die dag heb ik me verslapen. Is dat de bedoeling?

Lees verder »

vuur isis sofia

Lezing over zweethut ceremonie in Dalfsen

Woensdag 21 februari komt Ans Feijen een lezing geven bij ISIS SOFIA in Dalfsen over de betekenis  van een Zweethut-Ceremonie. De bedoeling van deze lezing is om dieper in te gaan op veel voorkomende vragen over de Zweethut Ceremonie die Ans op zondag 3 maart bij ISIS SOFIA houdt.

Lees verder »

Broekstaclerun krijgt dit jaar een extra looproute en ook een fietsroute

De 3 e editie van de Broekstaclerun in Broekland belooft op 1 oktober een waar spektakel te worden.

Lees verder »

De zorg geeft ook veel zorg, dus laten we het over gezondheid hebben

Het is flauw de grote parkeerplaats van Isala te gebruiken als beeld voor ons ongezonde leefgedrag. Want heel veel mensen kunnen er niks aan doen dat ze ziek zijn. Maar het is de medische zorg zelf die zegt dat 42% van de kankers verwijtbaar is. Alle reden eens dieper in zorg en gezondheid te duiken. De aanleg van riolering is de meest effectieve stap geweest voor de volksgezondheid.

Lees verder »

Maarten van Rootselaar: Wat gebeurt er terwijl wij slapen?

Hoewel we elke nacht slapen, weten we nog maar bar weinig van wat er dan precies met ons gebeurt. Alle dieren blijken te slapen, al kan dat per diersoort sterk verschillen. Zelfs insecten blijken regelmatig een verminderde hersenactiviteit te hebben. Hoe groter de hersenen zijn, hoe groter over het algemeen de behoefte is aan slaap.

Lees verder »

(Voor)lezen maakt je rijker, een avond in de bieb speciaal voor ouders

Sallandse ouders zijn van harte welkom om op maandagavond 27 maart naar de bieb in Olst te komen voor een avond vol ideeën en mooie verhalen. De avond bestaat uit twee delen: het eerste deel richt zich op ouders van kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar en het deel na de pauze is gericht op ouders van kinderen van 9 jaar en ouder. Goed om te weten: je hoeft (nog) niet van (voor-)lezen te houden!

Lees verder »

Triathlon Luttenberg

Zondag 12 juni vindt in Luttenberg weer de triathlon plaats. Het is alweer de 7e editie en staat vooral bekend om zijn gezelligheid.

Lees verder »

Marion Kogelman- Bloo: 5 tips voor een gebalanceerd leven

Marion Kogelman uit Mariënheem is mindfulness coach en geeft 5 interessante tips om lekkerder in je vel te zitten en vertelt over de mogelijkheden in haar praktijk.

Lees verder »

Train onder begeleiding voor de IJsselloop

Op zondag 10 april gaat de IJsselloop van AV Daventria weer in Deventer van start. Hoofdsponsor Salland Verzekeringen biedt 35 gratis plaatsen aan voor de hardloopclinic die daaraan vooraf gaat.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.