Triathlon Luttenberg

Zondag 12 juni vindt in Luttenberg weer de triathlon plaats. Het is alweer de 7e editie en staat vooral bekend om zijn gezelligheid.

Interessant? Deel het artikel

Triathlon Luttenberg 02

Er kan gestart worden op de kwart en achtste triathlon. Ook kan men in teamverband starten en er zijn ook wedstrijden voor de jeugd. Er kan nog steeds ingeschreven worden via de NTB. De jeugdwedstrijden vormen een onderdeel van het Overijssels jeugdcircuit.

De start vindt plaats bij de sporthal in Luttenberg. Hier wordt gestart met het zwemmen in het zwembad. Daarna stapt men op de fiets voor een mooie glooiende route langs de Luttenberg terwijl men afsluit met het loopparcours door het dorp.

Als eerste zal de kwart starten om 9.30 uur en daarna de achtste rond 10.30 uur en tot slot de jeugd. Luttenberg staat bekend als een “onneumig gezellige” triathlon. Dat komt o.a. door de vele vrijwilligers maar ook omdat de fanfare speelt langs het parcours.

Voor inschrijven of meer informatie kunt u terecht op de website.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Triathlon Luttenberg

Lees verder »