Beweegbingo in Bibliotheek Raalte

Wie zegt dat bewegen niet leuk kan zijn? Ontdek het zelf met de speciale Beweegbingo van Sportbedrijf Raalte op donderdagmiddag 2 mei in de Bibliotheek Raalte! Er staat ook een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij klaar.  

Interessant? Deel het artikel

beweegbingo bibliotheek

Ben jij een oudere die op zoek is naar een gezellige middag? De middag start met een lekker kopje koffie of thee. Daarna komen we in beweging. Er wordt laagdrempelig en met een lach bewogen. Je kan zelfs zittend meedoen. Ook ontmoet je andere ouderen uit de omgeving. Er liggen leuke prijsjes klaar voor degene die als eerst ‘BINGO’ roept.

Nadat we samen hebben bewogen staat er weer koffie en thee met wat lekkers erbij klaar en is er gelegenheid met andere aanwezigen te kletsen.   

 

Deelname, drankjes en lekkers zijn gratis. We starten om 14.00 uur. Aanmelden is gewenst. Dat kan via het agenda-item op www.bibliotheeksalland.nl of door te bellen naar 085 760 6180. 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.