Laatste berichten Geest

Meer berichten

Mia Nijland: In therapie tegen de systeembevrediging

Richten we ons leven in naar de systemen die we hanteren, of ontwikkelen we systemen die ons leven beheersen. Systeembevrediging… als je een keer op dat denkspoor zit en je kijkt om je heen, dan komt die ene vraag zo maar op: ben ik nou gek?

Lees verder »

Kennismaking met Qigong bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte

Maandag 16 mei laat Elvira Oldemaat je in ’t Natuurlijk Huus kennis maken met Qigong, een bewegingsleer van Chinese oorsprong.

Lees verder »

Woon-werk-fietsen is gewoon een heel goed medicijn

Woon-werk-fietsen is veel beter dan in je eentje in de auto in de een file staan!

Lees verder »

Actieve katholieken net zo progressief als anderen

Actieve katholieken denken op veel punten net zo progressief als de gemiddelde Nederlander. Voormalig katholieken zijn zelfs nog iets liberaler ingesteld, wat er mede aan bijdroeg dat ze de kerk verlieten. Actieve rooms-katholieken zijn het…

Lees verder »

Marion Kogelman- Bloo: 5 tips voor een gebalanceerd leven

Marion Kogelman uit Mariënheem is mindfulness coach en geeft 5 interessante tips om lekkerder in je vel te zitten en vertelt over de mogelijkheden in haar praktijk.

Lees verder »

Kinderyoga van Natuurdromer in ’t Natuurlijk Huus in Raalte

Vanaf 28 februari worden er kinderyoga- lessen gegeven in ’t Natuurlijk Huus Raalte.

Lees verder »

Regio IJsselland start op Blue Monday onderzoek naar mentale gezondheid

Vandaag is het weer Blue Monday: de dag waarop mensen zich het meest neerslachtig voelen. GGD IJsselland gebruikt deze dag om een onderzoek te starten naar de mentale gezondheid van inwoners in de regio IJsselland.

Lees verder »

Simpele Kerstmis met snert

Kees Huls is tot de conclusie gekomen dat hij dit jaar sober Kerstmis zal vieren, omdat de kerstgedachte mijlenver weg lijkt.

Lees verder »

Leylijn Labyrint Luttenberg  

In het bos op de Luttenberg bevindt zich sinds augustus een labyrint, het eerste openbaar toegankelijke in Salland.

Lees verder »

Diepe schulden trigger voor angst en depressies

Diepe schulden zijn een duidelijke trigger voor angsten, depressies, alcoholproblemen en andere psychische aandoeningen. Dit blijkt uit een grootschalig bevolkingsonderzoek van het Trimbos Instituut. 

Lees verder »

Evenmens organiseert workshop psychische problemen

Evenmens organiseert op 14 september in Wierden de workshop ‘Kennismaken met psychische problemen en dementie’. In deze workshop leren de deelnemers psychische aandoeningen en signalen van dementie te herkennen en hier op een goede wijze…

Lees verder »

Beleef autisme in het ABC-circuit

Het is best lastig om autisme te begrijpen, zonder dat je het zelf ervaart. Dat bracht Evenmens, informele zorg voor elkaar, op het idee voor het Autisme Belevings Circuit (kortweg ABC). Door middel van opdrachten…

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.