Info avond over warmtepompen in Heino op 12 december

Duurzaam Heino organiseert op veler verzoek weer een informatiebijeenkomst over warmtepompen.

Interessant? Deel het artikel

duurzaam heino 231129 warmte pomp

Na een succesvolle informatie avond over warmtepompen in maart dit jaar, organiseert Duurzaam Heino op verzoek opnieuw een informatie avond. Op dinsdag 12 december om 19 tot 20.30u informeren we u over hybride warmtepompen, speciaal voor mensen die in een bestaande woning gas willen besparen.

We leggen u uit hoe het kan dat u tussen de 50 en 80% op uw gasverbruik kunt besparen. U leert ook hoe warmtepompen werken, of uw woning geschikt is, hoe het zit met het stroomverbruik en welke subsidies er zijn. Zorg dan dat u op dinsdag 12 december om 19.00 uur in het Dorpshuus bent voor de informatie avond. Koffie en thee staat klaar, het wordt vast weer een zinvolle en gezellige avond.

Agenda

Dinsdag 12 december om 19.00 uur: Info avond over hybride warmtepompen van Duurzaam Heino in het Dorpshuus. Wat zijn warmtepompen, is uw woning geschikt, wat komt er allemaal bij kijken?

Dinsdag 9 januari, 13 februari en 12 maart van 19.00 tot 20.30 uur – Energiespreekuur Duurzaam Heino in het Dorsphuus. Vrije inloop, met koffie. Voor al uw vragen over isolatie, warmtepompen, zonnepanelen.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *