Social Media Leergang voor alle ondernemers in de gemeente Raalte

Ontmoet andere ondernemers en ontvang praktische tips hoe je social media inzet voor je bedrijf, georganiseerd door ZP Raalte.

Interessant? Deel het artikel

zp raalte

Ondernemers in de gemeente Raalte kunnen een 5-tal workshops volgen over social media. Bij elke workshop staat een ander thema centraal, variërend van marketing, zakelijk vloggen, Facebook tot LinkenIn. Bij de laatste workshop, een inspiratiesessie, ligt het accent op communicatie met je doelgroep.

Deze social media leergang is bestemd voor ondernemers, ZP’ers, winkeliers, starters, MKB-bedrijven en medewerkers van bedrijven in de gemeente Raalte. De social media leergang is mede mogelijk gemaakt door subsidies van de provincie Overijssel en de Stadsbeweging vanuit de gemeente Raalte.

Aanmelden

De social media leergang is telkens op vrijdagochtend van 08:00-11:00 uur Bij Lampe (Almelosestraat 2, Raalte). De eerste workshop start op 23 september a.s.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een losse workshop of voor alle workshops samen via onderstaande link.

Hier vind je ook alle informatie over de inhoud van het programma en de andere data.

ZP Raalte

De organisatie van de social media leergang is in handen van ZP Raalte. ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

 

 

Meer informatie en inschrijven? Klik hier

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.