Kleurrijke slingers maken plaats voor sfeerverlichting in centrum Wijhe

Storm of geen storm, de sfeerverlichting is afgelopen week gewoon weer opgehangen in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe. Bezoekers kunnen zo in de donkere wintermaanden bij sfeervolle verlichting hun inkopen doen.

Interessant? Deel het artikel

Gastvrij Wijhe 231108 sfeer verlichting

De kleurrijke slingers, die deze zomer voor het eerst de Langstraat sierden, hebben plaatsgemaakt voor de fraaie lampen. Medewerkers van Starlight Holland uit Heino hebben de sfeerverlichting weer professioneel op hun plek gehangen.

Bij de entree worden bezoekers van het winkelgebied verwelkomd met ‘Welkom in Gastvrij Wijhe’. Ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe hoopt iedereen op deze wijze een veilig, warm en sfeervol verblijf te bieden.

Graag tot ziens in een sfeervol Gastvrij Wijhe

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.