Je kunt nog steeds subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen

De subsidie die de rijksoverheid voor 2023 gereserveerd heeft voor verduurzaming van huizen is nog niet op. Dus grijp je kans!

Interessant? Deel het artikel

warmtepomp mitsubishi

De overheid heeft voor dit jaar 350 miljoen euro gereserveerd voor subsidie aan huizen. Daar is halverwege het jaar 60 procent van uitgegeven. Dus is er via de ISDE-regeling nog een slordige 150 miljoen te vergeven!

ISDE staat voor investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Dit is een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, aansluiting op een warmtenet en isolatiemaatregelen. Voor de arbeidskosten voor isolerende materialen, geldt soms het lage btw-tarief van 9%. Google maar even op internet om te onderzoeken hoe dat werkt.

Het lijkt er op dat 2023 een recordjaar wordt voor isoleren, groene stroom opwekken of minder verbruiken. Dus als je plannen hebt: weer er snel bij! Dan gaan de komende zomers misschien iets minder heet en droog worden en je houdt er meer geld van in je portemonnee, want minder energie verbruiken en duurzame energie opwekken verdient zichzelf terug.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *