Wij zijn Nedersaksen

Van 11 t/m 15 maart werd de serie Wij zijn Nedersaksen uitgezonden op RTV Oost.

Interessant? Deel het artikel

ijsselacademie 240417 bokkers odeon

Presentatoren Hendrik Jan Bökkers en Albert Bartelds namen je mee op reis door de rijke geschiedenis en levendige cultuur van het Nedersaksische taalgebied in Overijssel. Op inspirerende locaties in de provincie ontmoetten ze verschillende Nedersaksen.

Met dit programma willen we laten zien dat we in een prachtige regio wonen met een rijke geschiedenis en een diepgewortelde cultuur.

Nedersaksisch leeft en verbindt!

De serie is tot stand gekomen in samenwerking met RTV Oost.

 

Wij zijn Nedersaksen is hier terug te zien bij RTV Oost

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.