Nationale Boomfeestdag bij SO De Zonnebloem en VSO Hofplein in Raalte

Gisteren waren de leerlingen van deze scholen druk in de weer met het inrichten van De Fruithof.

Interessant? Deel het artikel

zonnehof 231115 boomplanten

De leerlingen van SO De Zonnehof en VSO Hofplein waren gisteren druk in de weer in hun versierde schooltuin met het planten van fruitbomen. Ook wethouder Ben Nijboer verleende daarbij assistentie.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Wethouder Ben Nijboer moest flink aan de bak!

Binnenpoorte Hoveniers had de supervisie over project, dat de naam De Fruithof kreeg. Met heel veel inzet groeven de leerlingen kuilen en plantten de bomen. Met dergelijke activiteiten wordt gestimuleerd dat de leerlingen zich bewust worden van het belang van bomen en natuur en daarmee verbinding aan te gaan.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Het resultaat mag er wezen!

Het was een vruchtbare dag!

Bron: Peter Maatman

Website De Zonnebloem/Hofplein

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.