Nationale Boomfeestdag 2023 in Lierderholthuis

Op 15 maart is het Nationale Boomfeestdag en daar doen we in de gemeente Raalte graag aan mee! In het kader van deze dag worden er in de wijk Lierderbroek in Lierderholthuis een aantal bomen geplant.

Interessant? Deel het artikel

voedselbos aanplanten natuurlijk huus

De aanplant wordt verzorgd in samenwerking met de Stichting Groei & Bloei en leerlingen van de Sint Nicolaasschool. Voorafgaand aan het planten krijgen de leerlingen van de Nicolaasschool les over het planten van bomen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het planten van de bomen begint omstreeks 11.00 uur en neemt ongeveer een uurtje tijd in beslag. Namens de gemeente Raalte is wethouder Ben Nijboer aanwezig.

Programma

Datum:            woensdag 15 maart 2023
Tijd:                
11:00 uur tot 12:00 uur
Locatie:         
Lierderbroek in Lierderholthuis, bereikbaar via de Lierderholthuisweg

 

 

 

 

logo gemeente Raalte

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.