Leer de geluiden van vogels herkennen

Interessant? Deel het artikel

koolmees

Wat kunnen die vogels mooi zingen hè? Maakt jou dat ook nieuwsgierig naar welke vogels die verschillende geluiden maken?

De ervaring leert dat je steeds meer geluiden hoort als je er een paar bij een vogel weet te plaatsen. De ervaring leert ook dat je uiteindelijk steeds meer vogels waarneemt. Omdat we nu toch niet zo veel anders kunnen dan wandelend genieten van de natuur en zijn geluiden, is een gratis vogelgeluidencursus daarom misschien nog niet zo’n gek idee.

Hier kun je er meer over vinden.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.