Kom naar het warmtefestival bij jou in de buurt 

Op 21 januari 2023 vindt de eerste editie van het warmtefestival plaats in het Annahuis in Raalte. Iedereen die wil weten hoe je energie kunt besparen en welke hulp je hierbij kan krijgen is van harte welkom.

Interessant? Deel het artikel

Marienheem 221127 samen kachel

Tijdens het Warmtefestival kun je in contact komen met vaklieden, bedrijven en vrijwilligers die jou kunnen helpen bij het verlagen van jouw energierekening en het verduurzamen van jouw woning. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Laat je inspireren om te besparen – deze boodschap staat centraal tijdens het Warmtefestival dat georganiseerd wordt door lokale energie- en duurzaamheidsgroepen in samenwerking met gemeente Raalte. Tijdens het festival kunnen geïnteresseerden langs kraampjes lopen op de informatiemarkt, worden er inspirerende voorbeelden gedeeld over energie besparen en het verduurzamen van je woning en kan je in gesprek gaan met vaklieden en vrijwilligers.

Ook bij jou in de buurt

Het warmtefestival vind je in de volgende dorpskernen binnen de gemeente Raalte:

Datum  Tijd  Locatie 
Zaterdag 21 januari 14:00 – 17:00 Annahuis, De Plas 8
Raalte
Donderdag 26 januari 19:30 – 21:30 De Schalm, Nijverdalseweg 30
Mariënheem
Woensdag 1 februari 19:30 – 21:30 Dorpshuis Heino, Marktstraat 7
Heino
Donderdag 2 februari 19:30 – 21:30 Elckerlyc, Butzelaarstraat 22
Luttenberg
Maandag 6 februari 19:30 – 21:30 Hartkamp, Jan van Arkelstraat 15
Raalte
Woensdag 8 februari 19:30 – 21:30 Dorpshuis, Lierderholthuisweg 49A
Lierderholthuis
Dinsdag 21 februari 19:30 – 21:30 ’t Trefpunt, ’t Weegel 1
Laag Zuthem
Woensdag 22 februari 19:30 – 21:30

 

‘T Horsthuis, Horstweg 12
Broekland

Doe mee aan de quiz en win

Tijdens het festival kan je meedoen aan een quiz, hier wordt de kennis over energiebesparing getest. De winnaar ontvangt een warmtepakket bestaande uit energiebesparende voorzieningen, onder andere een douchetimer en ledlampen.

 

logo gemeente Raalte

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *