Kiek An, thema-uitzending over voedsel deel 1 (van 3)

Interessant? Deel het artikel

jan overesch kiek an

De talkshow Kiek An heeft een thema-uitzending over voedsel gemaakt. Hoe produceer je gezond voedsel, hoe bereik je dat mensen daar voor kiezen en waarom is voedsel eigenlijk gezond?

Biologisch dynamisch boer Jan Overesch vertelt over de productiekant van gezond voedsel
https://www.youtube.com/watch?v=JM4uzOGzFS4

Kijk hier de uitzending in zijn geheel.

De thema-uitzending is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel die met ‘studiovers bestuur’ nieuwe manieren onderzoekt om bestuur en samenleving beter met elkaar in gesprek te krijgen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.