Gemeente Raalte zoekt beste burgemeester

De gemeente Raalte is op zoek naar een burgemeester. En niet zomaar een burgemeester, maar de beste burgemeester.

Interessant? Deel het artikel

gemeente R 231222 nieuwe burgemeester 03

Door de gemeente Raalte

Spreekt deze aanhef u aan? Dan zit er misschien iets bijzonders voor u in het vat. Het burgemeesterschap van ons bloedmooie stukje Nederland. Ontdek of u het in u heeft via deze link. We ontmoeten u graag!

Waar blinkt onze burgemeester in uit? Op straat, in de krant en op sociale media vroegen we inwoners naar wat zij belangrijk vinden. Bijna 1.200 inwoners dachten mee. Zij zijn op zoek naar een burgemeester die betrokken, verbindend en benaderbaar is. Maar nog zo veel meer.

“Duidelijk en oprecht, niet vol van zichzelf, en is er voor de inwoners.”

“Een burgervader of -moeder om trots op te zijn.”

“In staat om de gemeente voor te bereiden op de toekomst.”

“Een daadkrachtige en benaderbare verbinder.”

Beste burgemeester

Met de input van inwoners heeft de gemeenteraad een profielschets gemaakt. Hierin vertellen we waar de beste burgemeester terechtkomt, welke uitdagingen er voor de toekomst zijn, hoe het dagelijks werk eruitziet en wat de burgemeester als persoon typeert.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Charisma zonder kapsones

Onze nieuwe burgemeester werkt aan vertrouwen en helpt om samen scherp te blijven. Is dit de goede weg? De ideale combinatie van karakter en kwaliteiten zijn wat ons betreft een geduldig leider en coach die een open sfeer creëert. Een optimist die zich makkelijk aanpast aan situaties, het hoofd koel houdt als het spannend wordt en met een eerlijk verhaal vertrouwen wekt. Een burgemeester met humor, energie en uitstraling, die begrijpelijke praat en mensen het gevoel geeft dat ze meetellen. De ambassadeur van gastvrije gemeente Raalte.

Op de koffie

Nu komt het eropaan: wie wil burgemeester van de gemeente Raalte worden? En hoe selecteren we de beste persoon? Bekijk de profielschets en een verslag van dat wat inwoners belangrijk vinden. Ga naar deze link  en laat uiterlijk 17 januari van u horen als u belangstelling heeft.

 

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.