Edith Kostelijk in Kiek An over de haalbaarheid van gezond wonen

Interessant? Deel het artikel

kiek an edith kostelijk

Hoeveel van je leven ben je thuis? Reden genoeg dus om er voor te zorgen dat die leefomgeving zo gezond mogelijk is. Maar hoe bereik je dat? Kiek An vroeg het aan deskundigen.

Vandaag ervaringsdeskundige Edith Kostelijk. Edith woont in een van de aarden huizen van Olst. En legt onder meer uit dat gezond wonen voor iedereen haalbaar is. (zie de hele uitzending onder de video.)
https://www.youtube.com/watch?v=WeJEgLcydbY

Kijk hier de hele uitzending van Kiek An
https://www.youtube.com/watch?v=m9Tj3Q8yAmo

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *