De Bibliotheek helpt met stappen zetten in jouw loopbaan

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met JobOn.

Interessant? Deel het artikel

Fotograaf: MichielTon.com
Fotograaf: MichielTon.com

De grotendeels online activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Onderwerpen als mentale veerkracht, netwerken, storytelling en werkgeluk komen aan bod.  

12 activiteiten

Het aanbod bestaat uit 11 online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en 1 live workshop in de bibliotheek. De activiteiten duren maximaal 2 uur, zijn voor de deelnemers kosteloos te volgen en worden georganiseerd en begeleid door sprekers, trainers en coaches vanuit JobOn.

Activiteiten in oktober

De activiteiten in oktober staan in het teken van het werken aan je mentale veerkracht, het ontdekken van je talenten, persoonlijke ontwikkeling en een loopbaan spreekuur.

Bij de workshop ‘Werken aan je mentale veerkracht’ krijgen deelnemers handvatten om de eigen veerkracht te versterken en stress te verminderen.

Op woensdag 11 oktober gaan we gezamenlijk aan de slag met het ontdekken van ieders unieke talenten. Het thema persoonlijke ontwikkeling komt woensdag 18 oktober aan bod en voor mensen die vragen hebben tijdens hun zoektocht naar een passende baan vindt op vrijdag 25 oktober het online loopbaan spreekuur plaats.

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden op de website van de Bibliotheek Salland

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *