Woningcorporatie SallandWonen bouwt 20 buitengewoonthuiswoningen in Heino

En daar werd op een feestelijke manier aandacht aan besteed: Marijke Kool (directeur bestuurder SallandWonen) heeft samen met aannemer Hans Valk met een bouwkraan een aantal kalkzandsteen-elementen in de fundering geplaatst.

Interessant? Deel het artikel

eerste steen molenwijk heino sallandwonen

Fijn dat hier in de nieuwe Molenwijk Heino 20 buitengewoonthuiswoningen komen, waar vanaf september de eerste bewoners kunnen wonen. De buitengewoonthuis woning is een compacte een duurzame woning, geschikt voor diverse 1- en 2 persoonshuishoudens.

Zowel jonge als oudere huurders met of zonder zorgvraag kunnen hier goed en lang zelfstandig wonen. We weten dat er behoefte is aan dit type woningen.

We bouwen de woningen samen met aannemer Valk. Dat hebben we in verschillende dorpen al eerder gedaan.

 

Molenwijk Heino

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.