Plaatnportret: Give Peace a Chance

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert betreurt de oorlogsretoriek in de wereld en neemt daarin muzikaal stelling. Bij uitzondering niet in de streektaal.

Interessant? Deel het artikel

europese uniue

DRINGENDE OPROEP aan Ursula von der Leyen, Charles Michel, Alexander de Croo, Nikolai Denkov, Mette Frederiksen, Olaf Scholz, Nikos, Christodoulides, Kaja Kallas, Petteri Orpo, Emmanuel Macron, Kyriakos Mitsotakis, Viktor Orbán, Leo Varadkar, Giorgia Meloni, Andrej PLenkovic, Evika Silina, Gitanas Nauséda, Luc Frieden, Robert Abela, Mark Rutte, Karl Nehammer, Donald Tusk, António Costa, Klaus Johannis, Robert Golob, Robert Fico, Pedro Sanchez, Petr Fiala, Ulf Kristersson, Joe Biden, Vladimir Poetin, Jens Stoltenberg, António Guterres, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Klaus Schwab, Frans Timmermans, Jan Paternotte, Jesse Klaver, Stephan van Baarle, Geert Wilders, Mirjam Bikker, Henri Bontenbal, Rob Jetten, Laurens Dassen, Joost Eerdmans, Thierry Baudet, Pieter Omtzigt, Caroline van der Plas, Chris Stoffer, Joost Eerdmans, Jimmy Dijk, Dilan Yesilgöz, NPO, RTL, SBS, DPG, enz. enz.

In de sixties en seventies en ja zelfs in de jaren tachtig waren er regelmatig massale vredesdemonstraties, ook in Nederland. Waarom nu niet, juist nu de actuele situatie er meer dan ooit om vraagt? Om daar een begin mee te maken of om in ieder geval een vredesoproep te doen aan bovenstaande personen is het slechts een kleine moeite om dit bericht zoveel mogelijk te delen via de sociale media. Dit in de hoop dat het zich als een olievlek verspreidt en hen bereikt. Het zijn regerings- en andere politieke leiders die klaarblijkelijk oorlog willen. Maar wij, HET VOLK, toch niet?!

Er is al genoeg bloed vergoten. Er zijn al teveel families kapot geschoten en vele duizenden en duizenden jonge levens verwoest. STOP de waanzin!

Graag zo veel mogelijk delen!

Video

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.