Meer over dromen weten bij de Protestantse Gemeente in Olst

Droomcoach Maarten van Rootselaar zal in maart en april vier cursussen in Olst geven op uitnodiging van de Protestantse Gemeente Olst.

Interessant? Deel het artikel

pxhere

De Protestantse Gemeente Olst is blij dat Maarten van Rootselaar bereid is om geïnteresseerden vier avonden mee te nemen in de wereld van je dromen. Dromen doen we allemaal en elke nacht, alleen herinner je je meestal je dromen niet.

Dromen die je je nog wel herinnert zijn meestal nachtmerries: niet bepaald dromen die je zou willen onthouden. Toch vormen dromen een rijke bron aan informatie, ook de nachtmerries. Het vraagt wel wat ervaring om de soms vreemde beelden op een diepere laag te gaan verstaan. In vier avonden gaan we aan de slag met het onderzoeken van de eigen dromen.

We kijken naar de betekenis van dromen door de eeuwen heen, onder andere in de Bijbel.

We kijken naar de opbouw van een droom en naar wat een nachtmerrie anders maakt dan een gewone droom. Je leert verschillende ingangen om een droom te benaderen en krijgt tips hoe dromen te onthouden.

Na de vier bijeenkomsten heb je handvatten om je eigen dromen te onderzoeken.

De door de Joden mondeling doorvertelde Talmoed zei het al:

‘Een niet begrepen droom is als een ongeopende brief aan jezelf’.

Wanneer

7 maart
21 maart
4 april
18 april
Telkens van 19.45 – 21.30 uur.

Waar

De Bastiaan
Kerkplein 3
Olst

Toegang

De toegang is gratis, opgave bij Esther Coes 06-11012663 of egcoes@gmail.com

 

Website Maarten van Rootselaar

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *