Meer berichten

Wereldlichtjesdag Raalte op zondag 11 december bij GroenRijk Raalte

Wereldlichtjesdag, muziek, warme woorden en kaarsjes voor iedereen die een overleden kind wil herdenken bij GroenRijk Raalte.

Lees verder »

Stiltewandeling Spiritualiteitscafé Raalte

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie. Deze keer een stiltewandeling op 26 november.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Kom in jouw flow met Ayurveda

Ayurveda is een ‘wetenschap van het leven’. Het geeft ondersteuning aan alle onderdelen van je leven, om in je flow te komen en alles uit jouw leven te halen. Wil je dit ervaren. Dat kan bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte

Lees verder »

Maaike Gerritsen geeft workshops Stemexpressie/Stembevrijding

Maaike Gerritsen is begonnen met het geven van workshops Stemexpressie/Stembevrijding binnen de opleiding van Pim de Groot.

Lees verder »

Spiritualiteitscafé Heilig Kruis: Wanneer wordt wandelen pelgrimeren

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie. Op 9 november ben je weer welkom.

Lees verder »

Is Duurzaamheid ook wel doorgaan met economische groei?

Kamal Ramkalup is Community Builder met kennis van onze regio en schrijft regelmatig columns voor HierInSalland.

Lees verder »

Toffe club voor kinderen met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt

De Billy Boem club in de gemeente Deventer voor kinderen met een complexe thuissituatie gaat van start op 25 oktober 2022.  

Lees verder »

Impluz Deventer: Start Piep zei de muis-club!

Op 24 oktober 2022 om 15.15 uur start Impluz Deventer een club voor kinderen van 4 t/m 7 jaar die opgroeien in een gezin/omgeving met stress, spanning.

Lees verder »

De rode draad van (bijna) alle maatschappelijke problemen? Gebrek aan klassenbewustzijn

Ron Meyer is SP- lid en FNV- Vakbondsman. In dit artikel geeft hij zijn onderbouwde visie op het ontstaan van bijna alle maatschappelijke problemen.

Lees verder »

Ben je jong en voel je je eenzaam? Zo vind je weer verbinding

Veel mensen linken eenzaamheid aan ouderen. Maar ook onder jongeren is het een groot probleem. Tijd om daar wat aan te doen. Want met 7,7 miljard mensen op deze aardbol zou niemand zich alleen moeten hoeven voelen. 

Lees verder »

We zijn vrijer dan ooit. Maar welke prijs betalen we daarvoor?

Ontkerkelijking, mobiliteit en digitalisering brachten ons een groot goed: vrijheid. Maar nu we daar enkele decennia van hebben genoten, zien we dat onze samenleving eerder individualistisch is dan vrij. Welke prijs betalen we daar als sociale zoogdieren voor?

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Duurzaam & natuurlijk voelen, denken en doen

Agnes Heethaar organiseert een reeks bijeenkomsten in ’t Natuurlijk Huus te Raalte, waarbij de onderwerpen door de bezoekers mede bepaald kunnen worden.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen