Kunstenaarscollectief ’t Sal uit Olst- Wijhe exposeert bij KunstaanZ Deventer

Van 7 april tot en met 29 mei zal werk van kunstenaarscollectief 't Sal te zien zijn bij KunstaanZ te Deventer.

Interessant? Deel het artikel

't Sal kunstenaars

KunstaanZ aan de Brink 16 te Deventer laat haar bezoekers van 7 april tot en met 29 mei kennismaken met kunstcollectief ’t Sal; een enthousiaste groep hedendaagse professioneel werkende kunstenaars, allen wonend in Olst-Wijhe.

De groep reflecteert in deze groepstentoonstelling op het thema vrijheid. Aan de hand van beelden, glaskunst, schilderijen, tekeningen en foto’s brengt het collectief allerlei facetten van vrijheid gevarieerd in beeld.

Het collectief: “de vele kunstwerken  schetsen een mooi beeld van de gedachten, fantasieën en verhalen die onze kunstenaars voelen rondom het gekozen thema”. “De prachtige expositieruimte, met mooie doorkijkjes in een urbex omgeving, maakt het plaatje af.“

Uitgangspunt van ‘t Sal is het verder professionaliseren van beeldende kunst in de regio, waarbij interactie met het publiek voorop staat. Daarnaast wil t Sal komen tot gezamenlijke initiatieven die beeldend kunstenaars de gelegenheid geven zich professioneel te profileren. Website ’t Sal.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.