Hoe mooi is Salland?!  Ida van den Enk verkent Oostermaet | Met prachtige foto’s

Ida van den Enk neemt ons mee naar landgoed Oostermaet (tussen Okkenbroek, Lettele en Bathmen).

Interessant? Deel het artikel

wandelen op landgoed Oostermaet (tussen Okkenbroek, Lettele en Bathmen)
Foto: Ida van den Enk

In de prachtige bossen van Landgoed Oostermaet staan in mei en juni  heeeeeeeel veel rododendrons prachtig in bloei. Een aantal jaren geleden vond er een rigoreuze ‘rododendronsnoei’ plaats. Gelukkig heeft de natuur zich hersteld en bloeien de rodo’s (bijna) weer als vanouts.  Tijd om de wandelschoenen uit de kast te halen om op dit landgoed wat rond te dwalen.

Wandelend door Salland probeert Ida van den Enk het prachtige en afwisselende Sallandse landschap op foto vast te leggen. Voor haar rubriek is ze op zoek naar jouw mooiste wandelroutes in Salland.
Heb jij zo’n wandelroute en wil je die graag delen met de volgers van Hier in Salland?
 Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar info@hierinsalland.nl t.a.v. Ida.

Ik combineerde de blauwe en de gele wandelroute van het wandellnetwerk Salland. De overstap van blauw naar geel ging niet helemaal naar wens maar uiteindelijk kwam ik toch weer bij mijn auto uit. Uiteindelijk werd de wandeling zes
km. Op de gpx, onderaan dit artikel te downloaden, is de verbinding tussen de bovenste en onderste cirkel verwijderd, zodat jij niet fout kunt lopen.

wandelen op landgoed Oostermaet (tussen Okkenbroek, Lettele en Bathmen)
Foto: Ida van den Enk

Heb je onderweg zin in een kopje koffie of thee met lekkers: bezoek dan Erve Oostermaet. Op deze locatie wonen en werken unieke mensen met extra begeleiding van de JP van den Bent Stichting. Vergeet niet een kijkje te nemen in de moestuin en bij de dieren. De bewoners zullen vol enthousiasme al je vragen beantwoorden.

Hieronder een fotoimpressie van deze wandeling. (https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3487949)

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

2 gedachten over “Hoe mooi is Salland?!  Ida van den Enk verkent Oostermaet | Met prachtige foto’s”

  1. Redactie

    Je moet op ‘wandeling’ klikken in de slotzin: Hieronder een fotoimpressie van deze wandeling.
    Maar we zullen hem iets duidelijker maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *