Hèt festival voor groene vrijwilligers komt naar Raalte

Het Groenbezig Festival komt er weer aan. Hét festival voor groene vrijwilligers! Kom 5 juli naar Raalte en volg een workshop, ontdek boeiende sprekers en laat je inspireren tijdens dit unieke evenement waar groen en gezelligheid samenkomen!

Interessant? Deel het artikel

natuurfonds flyer

Tijdens deze dag kan je kennismaken met andere vrijwilligers onder het genot van een hapje, een drankje én muziek en een deelnemen aan het gevarieerde programma! Zo zijn er inspirerende lezingen, excursies en workshops over onderwerpen als wilde bijen, story-telling, groene schoolpleinen, natuurfotografie, eetbare natuur, bosbaden, landschapsbiografie, hoogstamfruit, knotwilgen en (veel) meer!

Ook kun je deelnemen aan korte pitches en informatieve stands bezoeken.

Bekijk het programma

Ben jij erbij?

Het Groenbezig Festival vindt plaats op vrijdag 5 juli 2024 van 13.00 tot 17.00 uur in het HOFtheater in Raalte en is gratis te bezoeken. Voor het (voorlopige) programma en om aan te melden klik op onderstaande button. Je krijgt na aanmelding een bevestiging en dit is tevens jouw toegangsbewijs. Graag tot 5 juli op het Groenbezig Festival!

Meld je hier aan

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.