Gratis computer APK bij TCcafé in de bieb in Olst

TCcafé in de bibliotheek in Olst op woensdag 28 juni.

Interessant? Deel het artikel

TCC Olst APK
TCC Olst APK

Op woensdag 28 juni is het TCcafé in de  vestiging Olst van Bibliotheek Salland. Van 10 tot 12 uur zijn er vrijwilligers beschikbaar om te helpen bij vragen over tablets, telefoons en de computer. Ook mogen bezoekers de laptop langsbrengen voor een gratis ‘APK’. De computer wordt opgeschoond, nagekeken en kleine reparaties worden uitgevoerd.

Een computer of laptop kan na verloop van tijd traag worden. Dan is een onderhoudsbeurt nodig. Bij het TCcafé zijn vrijwilligers die helpen met kleine reparaties en soft- en hardwareproblemen. Daarnaast wordt een check voor virussen uitgevoerd en kunnen overbodige bestanden opgeruimd worden. Een gratis APK voor uw apparaat!

Het tablet en computer café (TCcafé) is een informele, gezellige bijeenkomst voor iedereen die met een tablet wil leren werken, mooie dingen maken, leren van informatie van internet, en genieten van bijvoorbeeld films, muziek, podcasts, spelletjes of e-books. Bezoekers kunnen elke gewenste vraag stellen aan de vrijwilligers. Of het nu gaat over een app, videobellen via de computer, of bijvoorbeeld het werken met foto’s

De vrijwilligers van het TCcafé zijn verbonden aan de ouderenbond KBO en SeniorWeb. Het TCcafé zal gehouden worden op elke laatste woensdag van de maand.

 

 

SeniorWeb

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant