Forum voor Democratie maakt reuzenzwaai in haar standpunt over multiculti in Nederland

Forum voor Democratie verandert haar politiek totaal en stelt de allochtone inwoners voortaan centraal.

Interessant? Deel het artikel

© Tweede Kamer
© Tweede Kamer

De meeste mensen denken dat Forum voor Democratie een nogal discriminatoir standpunt inneemt ten opzichte van mensen die niet uit de boerenkool getrokken zijn maar hier toch wonen. De laatste maand is echter een radicale wijziging van standpunt vast te stellen. Juist deze door hen vaak minderheden genoemde mensen kunnen vanaf nu rekenen op speciale bescherming van deze partij. Een verstandige beslissing, die ongetwijfeld een grote stijging van het aantal leden zal opleveren. Door deze rassenvermenging zal ook het gemiddeld IQ binnen deze partij drastisch toe kunnen nemen en zal ze eindelijk eens in staat blijken een deugdelijk programma te formuleren. Een dat niet op gespannen voet staat met de Nederlandse wetgeving.

Voorgeschiedenis

Aanvankelijk had Forum redelijk normale, maar wel heel rechtse standpunten. Deze waren kennelijk niet begrijpelijk genoeg voor de natuurlijk wat simpele achterban, zodat het gewenste succes uitbleef. Dit was aanleiding voor een koerswijziging naar het niveau onderbuikniveau en als een geschenk uit de hemel kwam Corona, waarmee behoorlijk gescoord kon worden. Naar eigen zeggen werden zij zo de politieke partij met de meeste leden. Nadeel was wel dat er een uittocht plaatsvond van bewindslieden waar de hersenen nog niet helemaal naar de onderbuik afgezakt waren. En toen werd. dankzij hun waardevolle adviezen, Corona onschuldiger en was daarmee niet veel meer te scoren bij de achterban. Er moest een nieuw partijspeerpunt komen, voor Zwarte Piet was het nog te vroeg in het jaar. Gelukkig ging het één na grootste voorbeeld van Baudet (Zijn grootste voorbeeld was een Oostenrijker die in 1945 in Berlijn overleed) rare streken uithalen in Oekraïne.

Poetin

Ik ben het zowaar deels met Baudet eens, dat de oorzaak van de spanningen tussen deze landen ligt bij de afspraken die in 1990 gemaakt werden tussen Bush Jr. en Gorbatsjov en die door de NAVO niet nagekomen werden. Vele voormalige Sovjet (satelliet) staten sloten zich tegen deze afspraken toch aan bij NAVO, wat voor de gemiddelde Rus als een enorme bedreiging ervaren werd. Geen land ter wereld had immers zoveel militaire en burgerslachtoffers gekend in de laatste eeuw en de agressors trokken altijd via Polen, Belarus en Oekraïne Rusland binnen. Door de schending van de afspraken verloor Gorbatsjov het vertrouwen van de Russen en moest aftreden en werd opgevolgd door Jeltsin die de hele economie (behalve de wodka-productie) naar de Filistijnen hielp. Ik denk inderdaad dat de VS bang waren dat Rusland te dikke vrienden met Europa zou worden en samen een enorm machtsblok in de wereld zou kunnen worden, reden om Gorbatsjov te laten vallen en Jeltsin een machtsvacuüm te laten veroorzaken.

En toen kwam Poetin, die het kunstje van op de onderbuik van de simpele burgers spelen misschien nog wel beter doorheeft dan Baudet en medestanders en die nog altijd zo’n 70% van de bevolking achter zich heeft. Het steeds verder beperken van de media speelt daar een belangrijke rol in. Dit traject heeft Baudet nu ook ingezet. Tot 2 maanden geleden was hij vrijwel niet te zien op de publieke en de rechtsere commerciële media, waar hij door goede journalisten onderuit gehaald kan worden. Maar sinds enkele weken is er de nieuwe NPO/NTR zender Onnozel Nederland waar Baudet of één van zijn keffertjes vrijwel altijd aanwezig zijn. Hier laten zij blijken best tegen de hoge kwaliteit van diepgravende interviewers opgewassen te zijn.

Vanwaar de verandering

Forum heeft 100% begrip voor Poetin dat hij Oekraïne is binnengevallen. Deze hel van het kwaad waar vaak al generaties daar wonende Russen gediscrimineerd en geterroriseerd worden door fascistisch eigen volk. Dit betekent dat wanneer Erdogan Nederland zou willen binnenvallen hij de volledige steun zal krijgen van Baudet c.s. In ons land wonen immers veel mensen van Turkse afkomst, meestal al generaties lang, die ernstig gediscrimineerd worden. Ook  moeten we vaststellen dat we al sinds 2005 een extreem rechtse partij hebben en dat daar sinds enkele jaren nog  een extreem rechtse partij is bijgekomen, die zich op wonderbaarlijke wijze ondertussen in minimaal 4 partijen heeft opgesplitst.

Dus een Nederlandse situatie die volledig overeenkomt met die in de Oekraïne en daarom de volledige steun van deze partijtjes zal krijgen. Nederland zal een voorbeeldland worden op gebied van raciale gelijkheid.

Nog enkele tips voor de faschi’s:

  • Let erop dat de inval van Turkije in Nederland geen oorlog genoemd moet worden, maar militaire acties. Hoewel, deze partijtjes hechten sterk aan nationale tradities dus misschien beter politionele acties.
  • Zorg ervoor dat de media volledig onder controle komen en Onnozel Nederland de enige nieuwszender wordt.
  • Treed terug van het Internationaal Strafhof in Den Haag en maak daar een tribunaal van om de Nederlandse fascisten, journalisten,roeptoeters, schapen, deugmensen enz. te berechten en zwaar te vonnissen. Overigens vind ik het wel te prijzen dat Forum deugen een negatieve betekenis meegeeft. Eerlijkheid kan ik waarderen. Ergens voor staan!
  • Om de VS dwars te zitten moet Nederland Aruba, Bonaire, Curacao, Saba, St. Eustatius en het Nederlandse deel van St.Maarten verhuren aan Rusland, Turkije of Iran.
  • Er zal een grootmoedige regeling opgetuigd worden om mensen die in het verleden slachtoffer zijn geweest van discriminatie ruimhartig tegemoet te komen. Daarbij ook de Molukkers en Indische Nederlanders niet vergeten.

Ik ben er trots op dat dankzij onze ultrarechtse clubjes Nederland een multicultureel voorbeeldland zal worden!

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *