De IJsseltheaterfietstocht komt weer in zicht

Dit jaar vindt alweer de 16e editie van de IJsseltheaterfietstocht plaats: een fietstocht van ca. 35 kilometer door het prachtige IJsselgebied tussen Zwolle en Deventer waarbij op unieke locaties langs de route verschillende voorstellingen worden getoond.

Interessant? Deel het artikel

IJsseltheater 230508 IJssel

De IJsseltheaterfietstocht, altijd in het laatste weekend van mei, valt dit jaar samen met het Pinksterweekend. De route loopt grotendeels langs de Gelderse kant van de IJssel dit jaar. De voorstellingen vinden onder andere plaats in Welsum en in Vorchten, maar ook op andere plekken valt er wat te zien en beleven.

Starten kan vanuit Oene, Wijhe of Olst, om 10.00 uur. Kaarten voor de fietstocht zijn vanaf 20 april via de website te verkrijgen en kosten € 10 per stuk. Voor dat geld krijgt u dan wel 4 afwisselende voorstellingen en een aantal entr’actes geboden! U kunt genieten van dans, acrobatiek, muziek, zang en vele varianten. Wilt u ook picknicken onderweg en al etend genieten van het mooie IJsselgebied, dan kunt u via de website niet alleen een kaartje, maar ook een lunchpakket bestellen!

Kijk voor meer informatie over de fietsroute, de voorstellingen en de rest van het programma op onderstaande link.

Zondag 28 mei IJsseltheater Familiedag

Er wordt ook weer een familiedag georganiseerd, en wel bij Infocentrum Den Nul, tussen 11.00 en 16.30 uur. Een vrolijke dag voor jong en oud, voor nieuwkomers en voor iedereen die wil genieten van cultuur en muziek maar niet vaak naar het theater kan. De IJsseltheater Familiedag is dan ook gratis voor iedereen en wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. het VSB-fonds.

Op deze familiedag is er natuurlijk theater (voor jong en oud, in ochtend en middag) maar er is ook prachtige muziek, bijvoorbeeld uit Oekraïne en Syrië. Daarnaast zijn er gedurende de dag allerlei leuke doe-activiteiten.

Kijk voor meer informatie over het hele programma van de IJsseltheater Familiedag op onderstaande link

 

 

Website Theater Langs de IJssel

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *