De heide staat in bloei! Wandel deze routes over de Sallandse Heuvelrug

Interessant? Deel het artikel

Sallandse Heuvelrug

De heide staat in bloei en dat maakt de Sallandse Heuvelrug nog mooier dan anders. Vanaf de parkeerplaatsen bij Haarle en Nijverdal kun je nu prachtige heidewandelingen maken. Je kan natuurlijk de paaltjes met de juiste kleurtjes volgen, maar deze alternatieve routes zijn minstens even leuk!

Omdat wij dol zijn op de bloeiende heide, hebben wij ook een paar andere routes gemaakt. Deze zijn een beetje langer dan de gebruikelijke rondjes en daarom dus extra leuk! Check de drie prachtige routes hieronder. Via de links kun je ook een gpx van de routes downloaden en met navigatie lopen.

  1. Route 1; deze route start vanaf de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum De Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal en is 12,7 kilometer.
  2. Route 2; deze route start vanaf de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum bij Haarle en is 12,2 kilometer lang.
  3. Route 3; deze route start vanaf de parkeerplaats bij Helhuizen (kruising Helhuizenweg-Haarlerweg-Van Heekweg) en is 12,7 kilometer lang.

Sallandse Heuvelrug

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.