De Bibliotheek helpt met stappen zetten in jouw loopbaan

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met JobOn.

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek 231029 presentatie solliciteren

De grotendeels online activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Onderwerpen als mentale veerkracht, netwerken, storytelling en Werkgeluk komen aan bod.  

Activiteiten in november

De activiteiten in november staan in het teken van het ontdekken van storytelling, de voorstelpitch, Werkgeluk en een loopbaanspreekuur. In de workshop ‘Storytelling’ op woensdag 1 november leren deelnemers hoe ze boeiende verhalen kunnen creëren om blijvende impact te maken. Op 8 november gaan we gezamenlijk aan de slag met ieders voorstelpitch, dat wordt veel oefenen en doen. Tijdens de workshop op woensdag 15 november zoomen we in op Werkgeluk door anders naar een huidige situatie te kijken of erover te denken. Vervolgens sluiten we af met het online loopbaanspreekuur op vrijdag 24 november voor mensen die vragen hebben tijdens hun zoektocht naar een passende baan.

Workshop solliciteren en kansen op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is bijzonder dynamisch op dit moment. Er gaan veel banen verloren, maar er zijn ook volop nieuwe kansen. Werkgevers beginnen langzamerhand anders naar kandidaten te kijken en passen nieuwe wervingsmethoden toe. Laat je onder begeleiding van een gastspreker inspireren en informeren over hoe je je kansen op deze veeleisende arbeidsmarkt kunt vergroten. Leer alles over de onderdelen van solliciteren, waar je zelf invloed op hebt!

Ervaren en aansprekende trainer en loopbaancoach Pieter Koevoets neemt je tijdens deze live workshop in de Bibliotheek in Ommen mee in de huidige arbeidsmarkt. Met tips, inzichten en ruimte voor vragen weet hij als geen ander werkzoekers en ZZP-ers te enthousiasmeren hoe zich te profileren met lef!

Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden op de website van de Bibliotheek Salland

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.