Benieuwd naar de plannen voor de toekomst van de dorpsrand van Heino? Bekijk ze op 27 maart

Hoe ziet de dorpsrand van Heino er in de toekomst uit? Waar is ruimte voor huizen, bedrijven, groen, water en energie? Op maandagavond 27 maart presenteren we het wensbeeld voor het gebied.

Interessant? Deel het artikel

Heino
Heino

Wethouder Alexander Kreule: “Het wensbeeld is door en voor het dorp gemaakt.  Een mooi traject waarbinnen we in drie bijeenkomsten samen met inwoners, ondernemers en andere belangstellenden werken aan de toekomst van het gebied. En dat onder begeleiding van een kerngroep uit Heino.”

Wensen van het dorp

De input van de eerste twee bijeenkomsten is vertaald naar één toekomstbeeld. Op 27 maart presenteren we het resultaat – het concept wensbeeld– aan het dorp. Vanwege de verwachte drukte kun je je aanmelden voor één van de drie presentatierondes tussen 19.00 en 21.00 uur. Je vindt de tijdstippen op de website. Na afloop is er ruimte om te reageren bij de praattafels. Na de derde bijeenkomst bieden we het wensbeeld van het dorp aan het gemeentebestuur aan.

Dorpsrand Heino – N35

De ‘Dorpsrand Heino’ is het gebied tussen de N35 en de bebouwde kom van Heino. Er speelt veel in dit gebied. Denk aan de woningbouwopgave, de opwaardering van de N35, de uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort en klimaat- en energieopgaven. Dat biedt kansen voor de toekomst. In het wensbeeld leggen we spelregels voor nieuwe ontwikkelingen en concrete plannen vast. Ga voor meer informatie naar onderstaande link.

Waar?

Restaurant Bij Ne9en
Canadastraat 9
8141 AA Heino
T 0572 – 39 13 02

Wanneer?

Maandag 27 maart tussen 19.00 en 21.00 uur, aanmelden via onderstaande link.

 

Meer info en aanmelden klik hier

 

 

 

 

logo gemeente Raalte

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *