Astra Zeneca: Géén vervroegde 2e vaccinatie in Raalte voor 60+

Interessant? Deel het artikel

CovidVaccin

In de media staan diverse berichten dat het interval tussen de 2 Astra Zeneca vaccins korter mag zijn dan de eerder geadviseerde 10-12 weken.

Op dit moment is het zo dat we pas vlak voor de geplande data (30 juni t/m 7 juli) een nieuwe levering met vaccins krijgen.

Daarnaast zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van de ruimte op het Carmel College. Op dit moment zijn we dus niet in de mogelijkheid de vaccinatiedata te vervroegen. Ook niet voor individuele gevallen.

We verzoeken u vriendelijk doch zeer dringend de praktijk NIET te bellen met vragen over het verplaatsen van de vaccinatiedatum!

Mocht er aan onze kant een mogelijk zijn om de tweede vaccinatie toch te vervroegen dan hoort u dat van ons. We adviseren u de website van uw huisartsenpraktijk in de gaten te houden.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk het Raan, www.hetraan.praktijkinfo.nl
Huisartsenpraktijk Westdorp, www.westdorp.praktijkinfo.nl
Huisartsenpraktijk Blekkerhoek, www.blekkerhoek.praktijkinfo.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.