17 april kennismakingsavond nieuwe middelbare school UiterWaarden in Deventer

Uiterwaarden is een nieuwe middelbare school, een unieke plek waar leerlingen zich ontwikkelen van brugklas tot examen op één school.

Interessant? Deel het artikel

Uiterwaarden 240413 uitnodiging

Met vaste groepen en een klassendocent die tijdens de hele schoolloopbaan bij elkaar blijven. Ouders van kinderen in de leeftijd 9 tot 12 jaar nodigen we van harte uit voor een kennismaking op 17 april om 20.00 uur aan Scheepvaartstraat 6A in Deventer. 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.