Stagiair gezocht voor journalistiek waar de samenleving wat aan heeft

HierInSalland en HierInOlstWijhe zijn regionale nieuwsplatforms, vaak met een landelijke uitstraling, die journalistiek bedrijven over thema's waar de samenleving op zit te wachten. Wij willen peuteren, opiniëren, diepgang zoeken. Wij zoeken een stagiair die uit hetzelfde hout gesneden is.

Interessant? Deel het artikel

px here student site thee

Deze stageplek geeft je de kans lokaal, regionaal en landelijke journalistiek te bedrijven voor een wekelijkse krant, een dagelijkse site en een landelijk platform dat geluk centraal stelt. Je werkt multimediaal, met thema’s waaraan de samenleving wat heeft. In Salland, maar ook in heel Nederland.

HierinSalland en HierinOlstWijhe ondernemen actie om hoogwaardige journalistiek weer terug te krijgen in de regio. Met een site en Huis-aan-Huis-krant worden thema’s gelanceerd die belangrijk zijn voor een leefbare samenleving. We zoeken samen met de lokale bevolking naar onderwerpen die er toe doen, maken bij de productie veelvuldig gebruik van hun kennis en belichten een thema net zo lang als nodig. We werken volgens de filosofie van civic, constructive en serial attention journalism.
Extra uitdaging aan deze stageplaats is dat je meedenkt over multimediale producties, die krant en site ieder afzonderlijk in hun kracht zetten.

Tegelijk krijg je ook de kans geboden mee te werken aan GelukCentraal, een landelijke denktank die de samenleving uitdaagt mee te denken over grote thema’s waar de samenleving mee aan de slag moet. GelukCentraal benadert onderwerpen vanaf het fundament en borduurt niet voort op wat er al is. GelukCentraal sluit niet uit dat de stage kan overgaan in een vaste aanstelling.

Jouw stageplek is (naast het station) in Olst.
Werktijden en werkplek zijn flexibel in te vullen.
Stagevergoeding in overleg.

Reageer via e-mail.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.