Berichten over: gemeentehuis

Algidonales Spanje gemeentehuis Janneke D

Salland Deze Week: Janneke Dochter ziet zoveel andere kansen dan een nieuw gemeentehuis voor Raalte

GB moet nog wennen aan de oppositie. Is het niet andersom? Dat BB nog moet wennen aan de macht? En zou Raalte haar milieudoelstellingen niet sneller halen door huurhuizen te isoleren in plaats van een nieuw gemeentehuis te bouwen? Janneke Dochter kijkt mee vanuit Spanje en ziet daar geen enkel groot gemeentehuis.

Lees verder »

College van B&W Raalte stelt onderzoek naar nieuwbouw gemeentehuis voor

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte stelt de gemeenteraad voor om nader onderzoek te doen naar nieuwbouw van het gemeentehuis.

Lees verder »

Nieuw gemeentehuis Raalte, noodzaak, nuttig, of verspilling van geld?

In het verre verleden heeft Janneke Dochter, u weet wel, die fictieve dochter van de echte vroegere Raalter burgervader, Piet Zoon, een aantal bijdragen geleverd aan Hier in Salland en haar voorganger. Na een toevallige ontmoeting met de redactie van Hier in Salland heeft Janneke, die tegenwoordig in Heeten woonachtig is, de digitale pen weer ter hand genomen.

Lees verder »

Salland deze Week: Zou BB het durven ‘nieuwbouw gemeentehuis’ als referendum in te zetten?

Sommige constructen krijg je niet zomaar uit iemands hoofd gepraat. Dat we bijvoorbeeld grote gemeentehuizen nodig hebben. Voor de nieuwbouwplannen die Raalte nu bespreekt kun je een compleet biobased appartementencomplex neerzetten met honderd voordeuren!!!

Lees verder »

Salland deze Week: We moesten dat idee van een gemeentehuis maar eens opheffen

Die gemeentehuizen kosten smakken met geld. Ze moeten om de een of andere reden altijd veel te groot zijn. Waarom? Kunnen ambtenaren niet in een gewoon kantoorgebouw werken?

Lees verder »