Mobiliteitsspecialist Goudappel Coffeng presenteert Fietsfeuilleton

Mobiliteitsspecialist Goudappel presenteert een fietsfeuilleton met een stappenplan om goede fietsverbindingen te kunnen realiseren.

Interessant? Deel het artikel

website kees

Goudappel Coffeng publiceert een fietsfeuilleton – over de lessen die kunnen worden getrokken uit snelle fietsroutes. Adviseurs Rico Andriesse en Alex Mulders geven een goede inkijk in de kansen die deze snelle fietsroutes bieden.

De lessen uit dit (vervolg)verhaal/fietsfeuilleton zijn onder andere ontleend aan de voorbereiding en (soms) realisatie van de F35 Twente, Snelfietsroute Oss-Den Bosch, Cuijk-Nijmegen, Assen-Groningen, Leeuwarden-Groningen, Arnhem-Dieren, Deventer-Zutphen en Apeldoorn-Epe, de uitvoeringsagenda snelfietsroutes Brabant en de totstandkoming van het inspiratieboek Snelle Fietsroutes van CROW. We hebben ons best gedaan om de bronnen bij de ideeën van anderen te vermelden. Mist u iets, laat het dan svp aan ons weten.

De fiets is in de stad aan een ware revival bezig. In Nederland terug van nooit weggeweest, in het buitenland succesvol opnieuw tot leven gewekt na jaren vrijwel te zijn uitgestorven. Aanleiding en gevolg is dat de fietsvoorzieningen in de steden op orde moeten worden gebracht en er wordt geïnvesteerd in de openbare ruimte voor de (binnen)steden. Fietsen zijn onderdeel van de hippe, urbane leefstijl. De laatste jaren is daar een nieuwe insteek bijgekomen: het creëren van snelle fietsroutes op regionale schaal.

Goudappel Coffeng adviseert, plant, rekent en tekent al meer dan 10 jaar aan fietssnelwegen, snelfietsroutes en andere verbindingen waar snel en fiets bijeenkomen. In Nederland en daarbuiten. In dit (vervolg)verhaal komen de tien lessen voor succesvolle snelfietsroute aan de orde, achtereenvolgens: (klik op onderwerp voor meer informatie)

1) Agendeer
2) Ambieer
3) Analyseer
4) Anticipeer
5) Componeer
6) Communiceer
7) Accepteer
8) Creëer
9) Campagne
10) Champagne

Bron: Goudappel Coffeng Deventer

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden