Meer berichten

Voorgebouwd deel fietstunnel Olst komt begin mei onder het spoor

Begin mei wordt de prefab tunnel onder de spoorlijn Zwolle- Deventer geschoven in het verlengde van de Ter Stegestraat in Olst.

Lees verder »

Fietsfestival Zwolle op 25 juni

De Fietsersbond en de gemeente Zwolle organiseren op 25 juni het Fietsfestival Zwolle.

Lees verder »

Fietsreservering in de trein van de baan

Als je de fiets mee wilde nemen in de trein, moest je dat reserveren, had de NS bedacht. De Fietersbond kwam daar tegen in het geweer. Nu hoef je niet mer te reserveren.

Lees verder »

Lancering 7 nieuwe Slinger van Salland fietsroutes

Marketing Oost heeft 7 nieuwe ‘Slinger van Salland’ fietsroutes geïntroduceerd. Fiets op Paaszaterdag alle fietsslingers tijdens de ‘Salland Slinger’ dag.

Lees verder »

Oprichter en grondlegger Aart Veluwenkamp doet stapje terug bij Aart Camperinbouw in Heino

Aart Veluwekamp heeft zijn familiebedrijf Aart Camperinbouw volledig overgedragen aan zoon Arne en gaat proberen het kalmer aan te doen

Lees verder »

Salland deze week: Is de benzine duurder geworden? Geen idee, ik tank altijd voor vijftig euro.

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar HierinSalland. Reageren? Graag.

Lees verder »

Politie ‘goud’ gecertificeerd Fietsvriendelijk Bedrijf

De Fietsersbond heeft de politie met goud gecertificeerd als Fietsvriendelijk Bedrijf.

Lees verder »

VVN roept kinderen in groep 7 op om het verkeersexamen te oefenen

VVN (Veilig Verkeer Nederland) wenst alle kinderen van groep 7 veel succes met het 90e Verkeersexamen en biedt mogelijkheden om te oefenen.

Lees verder »

Lijsttrekker GemeenteBelangen met rollator door centrum Heino

Op verzoek van een ongeruste inwoner is de lijsttrekker van GemeenteBelangen Irene Weertman-Halfwerk vandaag met een rollator door het centrum van Heino gelopen en heeft mogelijke problemen voor voetgangers en fietsen geïnventariseerd.

Lees verder »

Uitnodiging publiek debat over verkeersveiligheid Langstraat Wijhe.

Actiegroep Langstraat Verkeersveilig nodigt de inwoners van de gemeente Olst- Wijhe uit voor een publiek debat (dorpsgesprek) over de verkeersveiligheid van de Langstraat in Wijhe op dinsdag 15 februari.

Lees verder »

Toch al van plan elektrisch te gaan rijden? Hier een subsidieoverzicht

Om ondernemers financieel te helpen bij de aanschaf van duurzame bedrijfsauto’s stelt de overheid diverse subsidies beschikbaar. Alle bedrijven staan de komende jaren voor de moeilijke taak om te verduurzamen. De aanschaf van een duurzame…

Lees verder »

Compensatie bos en landschap voor grondeigenaren Haarle

Vanwege de toekomstige verbreding van rijksweg N35 investeert Rijkswaterstaat in natuurontwikkeling langs dit traject en zoekt daarom samenwerking met grondeigenaren in dit gebied.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.