Met de boswachter van Natuurmonumenten op stap a.s. woensdag op de Sprengenberg

Tip voor de krokusvakantie! De weersvoorspelling voor woensdag 1 maart zijn fantastisch! Mooi weer voor een wandeling met de boswachter op de Sprengenberg bij Haarle.

Interessant? Deel het artikel

Natuurmonumenten
Palthetoren Sprengenberg

Wanneer

Woensdag 1 maart om 11.00 uur.

Vertrekpunt

Het historische erf bij Herberg de Pas in Haarle.

Wandeling

De wandeltocht duurt ca. 1,5 uur. Ga mee en ontdek meer over de geschiedenis van het landgoed middenin het heidelandschap van De Sprengenberg. Je hoort onderweg prachtige verhalen over o.a. de Palthetoren en de heide. Is de haan op de Palthetoren eigenlijk wel een haan?

Deelnameprijs

€ 4,- voor leden van Natuurmonumenten en € 6,- voor niet leden. Kinderen € 2,- voor leden en € 4,- voor niet leden.

Aanmelden

Vooraf aanmelden kan via onderstaande link, of kom gewoon aanwaaien op woensdag morgen en wandel mee! Honden 🐕 mits aangelijnd, zijn van harte welkom

Aanmelden wandeltocht

 

Foto: Diny Heidenrijk

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.