Meer berichten

Gemeente Raalte: Financiële ondersteuning voor de Kôle Kermse en de Sallandse Bottermarkt

Gemeente Raalte schiet de Kôle Kermse en de Sallandse Bottermarkt te hulp. die door de coronapandemie in moeilijk vaarwater zitten.

Lees verder »

Wat doe jij duurzaam, Erwin Pronk van De Flierefluiter?

Speelparadijs en camping De Flierefluiter in Raalte is in de wijde omgeving bekend als een leuke bestemming voor een dagje (of meerdere dagen) ontspanning en schoolreisjes voor alle kinderen en zij die zich jong voelen.

Lees verder »

Pasen bij speelparadijs De Flierefluiter Raalte

De Flierefluiter heeft weer een heel uitgebreid Paasprogramma gemaakt met veel verschillende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Lees verder »

Paaswandeling heemkundevereniging Omheining Heino

Op Tweede Paasdag, 18 april, wordt de traditionele Paaswandeling van Heemkundevereniging Omheining Heino weer georganiseerd.

Lees verder »

Oprichter en grondlegger Aart Veluwenkamp doet stapje terug bij Aart Camperinbouw in Heino

Aart Veluwekamp heeft zijn familiebedrijf Aart Camperinbouw volledig overgedragen aan zoon Arne en gaat proberen het kalmer aan te doen

Lees verder »

Met een jaarkaart van De Flierefluiter in Raalte krijg 40% korting bij Avonturenpark Hellendoorn

Speelparadijs De Flierefluiter in Raalte gaat een samenwerking aan met Avonturenpark Hellendoorn.

Lees verder »

Gosse Jongstra: Gevaarlijke veiligheidslijn

Columnist Gosse Jongstra vraagt het waterschap DOD een gevarenlijn in de Zandwetering te verplaatsen in verband met zwemmers.

Lees verder »

Verduurzaming zwembad Looermark in Bathmen van start met Leaderbijdrage

Door een eenmalige Leader bijdrage van de Europese Unie, de provincie Overijssel en de gemeente Deventer kan zwembad Looermark in Bathmen de verduurzaming aanpakken.

Lees verder »

Sterrit/autopuzzeltocht bij Manege de Luttenberg

Door de covid19 maatregelen kan de jaarlijkse sterrit van Manege Luttenberg niet op een vaste datum plaatsvinden. Iedereen kan deze minimaal 3 uur durende rit nu op een zelfgekozen dag rijden.

Lees verder »

Gerard Verswijver wandelt en verhaalt tussen de IJssel en Diepenveen

Eind november, een herfstachtige zondag. De zon laat zich gemakkelijk zien aan de achterzijde van het huis. Ik besluit tot een rustig begin van de dag. Koffie, koffie en nog eens koffie. Van de site…

Lees verder »

Joop van der Wal: Met bark Europa over de oceaan van Scheveningen naar Montevideo. Aflevering 11

De laatste aflevering uit het dagboek van Joop van der Wal over zijn reis over de Atlantische Oceaan met zeilbark Europa. Hij heeft nu weer de vaste Sallandse grond onder de voeten, tijd voor reflectie.

Lees verder »

Joop van der Wal: Met bark Europa over de oceaan naar Montevideo. Aflevering 10

Waarschijnlijk de laatste aflevering uit het dagboek van Joop van der Wal over zijn reis over de Atlantische Oceaan met zeilbark Europa. Bijna in Montevideo.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.