Meer berichten

Beeldbepalende evenementen in Overijssel verenigen zich in kennisplatform

De 17 beeldbepalende evenementen van de provincie Overijssel hebben in Deventer het startschot gegeven van het Kennisplatform Evenementen in Overijssel. Onder het toeziend oog van ruim 60 deelnemers, waaronder bestuurders, politici, organisatoren en veiligheidsregio’s, ontving gedeputeerde Eddy van Hijum het eerste exemplaar van het boek ‘Betekenis & Impact van 17 beeldbepalende evenementen in Overijssel’. Doel is om gezamenlijk stappen te zetten in het organiseren van nog betere evenementen in Overijssel.

Lees verder »

Met de boswachter van Natuurmonumenten op stap a.s. woensdag op de Sprengenberg

Tip voor de krokusvakantie! De weersvoorspelling voor woensdag 1 maart zijn fantastisch! Mooi weer voor een wandeling met de boswachter op de Sprengenberg bij Haarle.

Lees verder »

Alle wegen leiden naar Rome

Alle wegen leiden naar Rome Een bekend gezegde luidt: Alle wegen leiden naar Rome. Dit kun je figuurlijk nemen, maar ook letterlijk. Dat laatste doen mijn ouders momenteel. Ze onderzoeken één van de vele mogelijke…

Lees verder »

Uitwaaien in de kerstvakantie op De Sprengenberg bij Haarle

Haal een frisse neus in de Kerstvakantie: wandelen samen met de boswachters van Natuurmonumenten op Landgoed de Sprengenberg,

Lees verder »

Boeren zetten Salland in de spotlights

Op vrijdagavond 16 december organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland een verlichte boerderijenroute. Dit alles onder het landelijke thema ‘Boeren en tuinders pakken uit met kerst’. Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 2400 bezoekers, zetten zij het Sallandse buitengebied dit jaar wederom in de schijnwerpers!

Lees verder »

Herfstwandeling museum De Laarman Luttenberg

In het weekend van 8 en 9 oktober organiseert Museum De Laarman weer een
Herfstwandeling in en rond Luttenberg.

Lees verder »

Beleefweek 1-8 oktober in en rond Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Ontdek het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal in de prachtige kleurige herfst tijdens de Beleefweek.

Lees verder »

Pareltjes langs de weg in Salland: Rustpunt De Middenhof, Den Ham

In onze rubriek ‘Pareltjes langs de weg in Salland’ stellen wij karakteristieke plekken in ons mooie Salland aan je voor. Vandaag Rustpunt De Middenhof in Den Ham.

Lees verder »

Vandaag jaarkaarten te winnen voor speelparadijs De Flierefluiter

Vandaag 1 augustus organiseert De Flierefluiter in Raalte een hele leuke actie op Facebook en Instagram om jaarkaarten te winnen. 

Lees verder »

Wat als vliegen niet langer de norm, maar de uitzondering is

De huidige chaos op luchthavens en autowegen zou wel eens een gunstig effect kunnen hebben op de ontwikkeling van reizen per spoor.

Lees verder »

Gemeente Raalte: Financiële ondersteuning voor de Kôle Kermse en de Sallandse Bottermarkt

Gemeente Raalte schiet de Kôle Kermse en de Sallandse Bottermarkt te hulp. die door de coronapandemie in moeilijk vaarwater zitten.

Lees verder »

Wat doe jij duurzaam, Erwin Pronk van De Flierefluiter?

Speelparadijs en camping De Flierefluiter in Raalte is in de wijde omgeving bekend als een leuke bestemming voor een dagje (of meerdere dagen) ontspanning en schoolreisjes voor alle kinderen en zij die zich jong voelen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.