Eerste editie van de SportOlst run van start

Interessant? Deel het artikel

jaco-pretorius-n9OqSW_ROS4-unsplash

De eerste editie van de SportOlst run gaat op zondag 5 september van start. In teams van drie personen doen deelnemers mee aan deze obstacle run. De route bestaat uit vijftien obstakels, tien work-outs en is circa zes kilometer.

SportOlst biedt op verschillende niveau wekelijks bootcamp trainingen aan op de maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. De georganiseerde run is daarnaast bedoeld als extraatje voor de leden. Desondanks kunnen ook anderen meedoen. Starten kan tussen 10.00 en 16.00 uur bij de IJsselGym in Olst, naast de veerpont.

Tijdens de zes kilometer durende route kunnen deelnemers rekenen op flink wat modder en nattigheid. Na afloop is ook de bar geopend, het eerste drankje is voor deelnemers gratis. Helaas kunnen geïnteresseerde deelnemers zich niet meer aanmelden.

Fotocredit: SportOlst Run

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.