Meer berichten

Weer van alles te doen in het Dorpshuus Heino

Na de zomer bruist het Dorpshuus in Heino weer van de activiteiten die ze in deze nieuwsbrief onder de aandacht brengen. Verschillende werkgroepen zijn al weer actief geweest om een leuk programma te maken. We hopen dat we jullie zullen ontmoeten in ons Dorpshuus.

Lees verder »

Openluchtbioscoop Het Lommerrijk Luttenberg presenteert Triangle of Sadness

In het amfitheater Lommerrijk vindt vrijdag 8 september een openlucht bioscoopvoorstelling plaats.

Lees verder »

Filmavond ‘Lion’ bij het Spiritualiteitscafé in het Annahuis Raalte

Het spiritualiteitscafé houdt op donderdagavond 7 september 2023 een filmavond met de film ‘Lion’ (een waargebeurd verhaal) in de filmzaal van het Annahuis in Raalte. Met deze film viert het spiritualiteitscafé het 12,5 jarig bestaan.

Lees verder »

Goedbezochte première documentaire film “Olst-Wijhe viert de Vrijheid”

Ondanks het mooie weer was er op donderdagavond 15 juni veel belangstelling voor de première van de film “Olst-Wijhe viert de Vrijheid” bij zaal De Logtenberg op de Boerhaar.

Lees verder »

Filmavond “La Vita É Bella” in het spiritualiteitscafé Raalte

Het Spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, organiseert bijeenkomsten op het raakvlak van kunst, cultuur, religie en samenleving die leiden tot bezinning en inspiratie.

Lees verder »

Indrukwekkende films

Schrijver en columnist Liesbeth Jochemsen deelt regelmatig haar columns bij HierInSalland, vandaag over films die op haar een onuitwisbare indruk maakten.
Bezoek ook haar website: www.liesbethjochemsen.nl.

Lees verder »

HOFtheater start nieuwe jaar met Minions en Soof

Minions en Soof: geen titels van voorstellingen, maar titels van films. Vanaf januari programmeert het HOFtheater namelijk naast de theatervoorstellingen ook filmvertoningen. Op 4 januari is de aftrap: ’s Middags wordt de kinderfilm ‘Minions-Hoe Gru superschurk werd’ wordt getoond. ’s Avonds kunnen volwassenen genieten van de romantische komedie ‘Soof 3’.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.