Meer berichten

Kerstconcert ‘Roep naar Vrede’ in Vilsteren

Op vrijdagavond 22 december om 19.30 uur geven het vrouwenemsemble Quodlibet uit Vilsteren en Gospelkoor Akousate uit Dalfsen een gezamenlijk kerstconcert in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren.

Lees verder »

Wandelen met Ida: Hoe mooi is Salland?!

Wandelend door Salland probeert Ida van den Enk het prachtige en afwisselende Sallandse landschap op foto vast te leggen. Deze keer een wandeling door de prachtige herfstbossen rondom Vilsteren.

Lees verder »

Flip Jonkman 25 jaar dirigent van koor Herfstklanken Lemelerveld

Al weer 25 jaar is Flip dirigent van dit ouderenkoor en dat mag niet ongemerkt voorbij gaan!

Lees verder »

HierInSalland zoekt jou, creatieve vrijwilliger met gevoel voor media waar je wat aan hebt!

De stichting HierInSalland stelt zich ten doel samen met Sallanders elkaar te informeren over zaken waarvan Salland vindt dat ze er toe doen. Inmiddels doen al meer dan honderd mensen in meer of mindere mate mee met columns, artikelen of door mee te denken over waar het over moet gaan op HierInSalland en welke invalshoek we daarbij kiezen. 

Lees verder »

Benefietconcert in Raalte Bij Lampe groot succes

Op initiatief van een lid van De Stuwzangers is het vijf regionale mannenkoren gelukt om op korte termijn  een benefietconcert te organiseren voor mensen die buiten hun schuld om door de energiecrisis in de financiële problemen zijn gekomen. Dit vond zondag 5 februari plaats bij Bij Lampe in Raalte.

Lees verder »

Shantykoor de Stuwzangers bij de Veldhoek in Heino

Het succesvolle koor de Stuwzangers uit Vilsteren zal op zondagmiddag 12 februari wederom een muzikale middag verzorgen bij restaurant en zalen De Veldhoek in Heino.

Lees verder »

Bij Lampe Raalte: Benefietconcert Iedereen Warme Voeten

Op initiatief van een Raalter lid van De Stuwzangers zijn 5 mannenkoren begonnen op korte termijn een benefietconcert in partycentrum Bij Lampe in Raalte te organiseren, waarvan de opbrengst is bestemd voor gezinnen die door de enorm gestegen energiekosten in de problemen zijn gekomen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.