HierInSalland zoekt jou, creatieve vrijwilliger met gevoel voor media waar je wat aan hebt!

De stichting HierInSalland stelt zich ten doel samen met Sallanders elkaar te informeren over zaken waarvan Salland vindt dat ze er toe doen. Inmiddels doen al meer dan honderd mensen in meer of mindere mate mee met columns, artikelen of door mee te denken over waar het over moet gaan op HierInSalland en welke invalshoek we daarbij kiezen. 

Interessant? Deel het artikel

kees 230802 werkplek HiS

We zijn voortdurend op zoek naar mensen die mee willen doen. Dat proberen we ondermeer te bereiken volgens de methode dat je in drie stappen bij iedereen in Salland terecht kunt komen. Ik geef jou de hand, jij geeft een ander de hand, die ander geeft de volgende een hand. Volgens die theorie van ’three degrees of seperation’ kom je dan bij iedereen in Salland binnen jouw invloedsfeer. 

Wat we zoeken? Van alles!

  • Zo kunnen we heel goed iemand gebruiken die ons helpt binnenkomende mails om te zetten in artikelen op de site.
  • We willen graag achtergrondverhalen over sporters in Salland brengen.
  • We zoeken op het thema ‘gezond leven’ iemand die daarvan de coördinatie op zich wil nemen.
  • Het lijkt ons belangrijk blijvend aandacht aan onderwijs te besteden en zoeken daarbij betrokkenen.
  • We willen verhalen (mag ook beeld en geluid zijn) maken over het boerenleven zoals dat aan het veranderen is, hoe we eten van boer naar bord krijgen.
  • We zoeken überhaupt mensen die met ons mee willen denken over onderwerpen.
  • We zoeken in de Sallandse dorpen naar personen die (eventueel tegen geringe vergoeding) er zorg voor dragen dat nieuws uit hun plaats op HierInSalland komt.
  • We zijn ook op zoek naar mensen die bedrijven willen benaderen een (bescheiden) financiële bijdrage te leveren, zodat we de kosten kunnen dekken. We zijn een stichting zonder winstoogmerk, maar ook dan heb je kosten.

Meedoen

We komen iedere keer weer nieuwe mensen tegen die heel gelukkig zijn mee te kunnen doen. Met dit bericht willen we de kans vergroten meer mensen tegen te komen. Misschien wil jij wel meedoen. Of anders ken je wellicht wel iemand anders. Of dat je iemand kent die misschien wel iemand anders kent… Stuur dan deze app vooral door!!! Want binnen drie stappen zijn we daar waar we zijn moeten: bij die persoon die met HierInSalland mee wil doen.

Knip en plak deze oproep daarom naar je whatsapp en stuur hem door naar iemand die mee wil doen of iemand kent die mee wil doen of iemand die iemand kent die wil doen, mee wil denken, nieuwe ideeën heeft.

Contact

info@hierinsalland.nl

Website HierInSalland

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.