Onze Heinose biologische boeren organiseren een schoolontbijt

Donderdag 10 november organiseren onze Heinose biologische boeren een schoolontbijt.

Interessant? Deel het artikel

biologisch schoolontbijt

Ook dit jaar organiseren een aantal biologische boeren in en rondom Heino in samenwerking met Stichting Duurzaam Heino een lokaal en biologisch schoolontbijt voor alle basisscholen in Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis en Hoonhorst.

Organisatoren

Wanneer

De ontbijten zullen plaatsvinden op donderdag 10 november. Zo’n 750 leerlingen zullen smullen.

Bedrijfsbezoeken

Daarnaast zullen de scholen de boeren bezoeken om te kijken hoe biologisch voedsel in de praktijk tot stand komt. De boeren willen de kinderen graag laten zien waar ons eten vandaan komt en wat daar allemaal bij komt kijken.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *