Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Vaderdag

Luttenberger Leo van Krukkert brengt iedere week een plaat voor het voetlicht die aansluit bij de actualiteit. Deze week in verband met Vaderdag bijzondere liedjes uit Vlaanderen en Noorwegen. Met Sallandse ondertiteling!

Interessant? Deel het artikel

pixabay

D’r bint bes velle líénties die oaver Vaders goat. Ok líénties woarvan ie det op ’t eerste moment nie direkt zoln denkn. Bie “Dad” van K’s Choice ligt het d’r natuurluk dik boavm op, bie “Nobody loves you like I do” van Madrugada mèschien nie direkt.

K’s Choice kump uut Antwarpm. Sam Bettens (den eerst Sara heetn) zingt op ontroerende manier oaver zien Vá. En de beeldn in disse videoclip past d’r prachtig bie. Ontroering met een hoofdletter.En kun ie gin engels, de Sallaandsn ondertiteling is met e-lēēverd.

Madrugada is een Noarse band. “Nobody loves you like I do” gíét oaver een vader-zoon relatie. Det det nie aajt strookt blik uut de warkeluk prachtige videoclip die in íénmoal (dus zonder montages) is op e-num in Vesterålen. De warkeluk fan-tas-ti-sche stemme van Sivert HØyem dut de rest.

Ik zol zegn “kiek en beoordeel zelf”.En of ie noe zelf Vá bint of nie, of oe Vá nog lēēft of nie, een fijne Vaderdag oammoa.

 

Video K’s Choice – Dad / Vá.

Video Madrugada – disse wáááánzinnige ‘one-take-video’ muj ech zíén en heurn.

Video Madrugada – Niemaand held van oe zo as ik, ondertiteling.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.