Meer berichten

Janneke Dochter: Alweer het gemeentehuis, van Raalte, en van Borne…

Columnist Janneke Dochter uit Heeten heeft weer eens – een beetje- opgelet, en vraagt zich wat af. Dit wordt overigens een heel kort artikeltje!

Lees verder »

Algidonales Spanje gemeentehuis Janneke D

Salland Deze Week: Janneke Dochter ziet zoveel andere kansen dan een nieuw gemeentehuis voor Raalte

GB moet nog wennen aan de oppositie. Is het niet andersom? Dat BB nog moet wennen aan de macht? En zou Raalte haar milieudoelstellingen niet sneller halen door huurhuizen te isoleren in plaats van een nieuw gemeentehuis te bouwen? Janneke Dochter kijkt mee vanuit Spanje en ziet daar geen enkel groot gemeentehuis.

Lees verder »

Geen kerken als dorpshuizen

Columnist Janneke Dochter is niet zo onder de indruk van de voorstellen van HierInSalland om afgedankte kerken te gebruiken als een gemeenschapsruimte, omdat in alle Raalter dorpen al veel geïnvesteerd is in dorpshuizen.

Lees verder »

Nieuw gemeentehuis Raalte, noodzaak, nuttig, of verspilling van geld?

In het verre verleden heeft Janneke Dochter, u weet wel, die fictieve dochter van de echte vroegere Raalter burgervader, Piet Zoon, een aantal bijdragen geleverd aan Hier in Salland en haar voorganger. Na een toevallige ontmoeting met de redactie van Hier in Salland heeft Janneke, die tegenwoordig in Heeten woonachtig is, de digitale pen weer ter hand genomen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.