Badmat

Sinds de badkamer is verbouwd en onze dochter is geboren, hebben we de huishoudelijke taken verdeeld. Ik doe de badkamer en de was.

Interessant? Deel het artikel

roze badmat

Wij hebben vorig jaar onze badkamer verbouwd. We kregen gelukkig hulp van vrienden die werkzaam zijn in de bouw. Mijn man is ook erg handig, hoewel hij niet in de bouw werkt. Ikzelf heb wat dat betreft twee spreekwoordelijke linkerhanden en ik was toen ook zwanger van onze dochter. Zij is in de zomer geboren, dus genoeg reden voor mij om me toentertijd te beperken tot de catering.

Nieuw evenwicht

Inmiddels is onze dochter bijna een jaar oud, de badkamer is gereed met kleuren die mooi bij elkaar passen en mijn man en ik hebben min of meer een nieuw evenwicht gevonden. Voorheen deed ik bijna alle huishoudelijke taken, omdat ik een dag minder werkte dan hij. Nu werken we allebei evenveel uren en hebben we de huishoudelijke taken ongeveer evenredig verdeeld. Hoewel we niet te beroerd zijn om taken van de ander te doen. In ieder geval behoort het schoonmaken van de badkamer en de was tot mijn taken.

Gekleurde was

In het kader daarvan besloot ik om de witgrijze badmat weer eens te wassen. In onze wasmachine van negen kilo was natuurlijk nog ruimte over en met een baby is er altijd meer dan genoeg wasgoed, dus ik vulde de trommel aan met de inhoud van de wasmand. Machine aan, wachten en wat bleek toen ik alles na een paar uurtjes uit de trommel haalde? Onze badmat was prachtig mooi roze geworden. De boosdoener, een rood jasje van mij waarvan ik dacht dat die niet meer afgaf, lag er onschuldig tegenaan. Alleen jammer dat die roze badmat qua kleur niet past bij de rest van de badkamer.

Lees hier de andere reflecties van Liesbeth.
Bezoek ook haar website.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Badmat”

 1. Avatar
  Suzanne van den Buijs

  Beste Liesbeth,

  Jij en jouw partner zijn heel goed bezig nu jullie een nieuwe taakverdeling hebben.

  Zo komen jullie en alles in jullie dagelijks leven heel goed in evenwicht.

  Mijn welgemeende complimenten hiervoor, jullie toppers!

  Hartelijke groet,

  Suzanne van den Buijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.