zwolse theaters presenteren programma 2023/2024

Met trots presenteren zwolse theaters een gloednieuw programma voor seizoen 23-24. Een seizoen dat garant staat voor ontspanning, cultureel avontuur, theatraal genieten en verdieping. Het belooft een fantastisch seizoen te worden met naast gevestigde namen, veel nieuw talent. Hopelijk raakt u net zo enthousiast als wij, wanneer u het nieuwe programma doorleest.

Interessant? Deel het artikel

Theater De Spiegel Zwolse Theaters

Klik hier voor het volledig programma

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *