Gouden schoen en een onderbroek gevonden bij Zwerfvuil ruimen rondom Heino

Interessant? Deel het artikel

dorpshuus

Een gouden schoen maat 42, twee volle groentepotten, een heren onderbroek, een volle fles limonade en plastic bierglazen van een buitenfeest van vorig jaar. Dat was ondermeer de opbrengst van een half dagje zwerfvuil rapen rond Heino.

Zwerfafval en plastic uit de berm opruimen: het gebeurt steeds vaker. Zo ook begin deze maand vanaf het Dorpshuus in Heino. Voortaan gaat dat iedere eerste zaterdag van de maand gebeuren. En dat is hard nodig ook. Tien zakken vol werden er uit de berm gegrist.

Helga Baars en Will Lankhorst hebben deze opruimacties plan-delen genoemd en het is de bedoeling het plan ook inderdaad te delen. Te beginnen in Heino, maar uiteindelijk zou dat overal moeten gebeuren. De eerste keer deden twaalf mensen mee, te beginnen met een bakkie koffie in het Dorpshuus.

Zaterdag 7 november vanaf 10.00 uur kun jij ook meedoen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.